Før ferien

Leiebevis og kjørebeskrivelse

Når dere har bestilt et ferieopphold hos Danland, mottar dere kort tid etter en bekreftelse på dette enten i brev eller en e-mail. Bekreftelsen er deres leiebevis og inneholder alle de opplysninger dere har bruk for. Dere finner adressen til feriesenteret, veibeskrivelse og en oversikt over hvordan og når leien skal betales. Dere kan betale med nettbank, på giro eller med kredittkort, avhengig av hvor lenge det er til innflytting.

Ved ankomst til feriesentret fremvises leiebeviset, og dere får utlevert nøkkelen til leiligheten.

Depositum

Ved ankomst kan det kreves et depositum pr. bolig. Ved utleie i perioden mellom jul og nyttår og ved leiemål, hvor ingen deltagere på innflyttingstidspunktet er fylt 25 år, eller ved utleie til grupper, kan resepsjonen kreve opp til det tredobbelte av det normale depositumet. Depositum tilbakebetales ca. 21 dager etter oppholdets avslutning, hvis ikke det er mangler eller skader på boligen.


Ankomsttidspunkt

Ankomsttidspunkt er fra kl. 15.00 på innflyttningsdagen.

Ankomst utenfor åpningstid

Hvis dere ankommer utenfor feriesenterets åpningstid sørger vi for at nøkkelen ligger fremme til dere. Husk å kontakte feriesentret, dersom dere ankommer sent.

Tilleggsytelser

Alle leiligheter har kjøkkenservise, dyner og puter til det antall personer boligen er beregnet for. Sengetøy, oppvaskhåndklær, håndklær m.m. kan bestilles mot betaling, dersom dere ikke selv ønsker å ta dette med. Det er også mulig å bestille oppredde senger.

Bestilling av tilleggsytelser kan skje via leiebeviset, Dersom dere mottar dette pr. e-mail. Ellers kan dere kontakte Danlands salgsavdeling eller resepsjonen på feriestedet.

Sluttrengjøring

Sluttrengjøring er inkl. i prisen, med mindre noe annet er opplyst. Boligen skal likevel være ryddet ved avreise, oppvaskemaskinen og søppelstativet skal være tømte.

Kjæledyr

I de fleste boligene våre er det tillatt å ta med kjæledyr mot et tillegg. Dersom der ønsker å ta med kjæledyr, må dere opplyse om dette ved bestilling av oppholdet. Ved senere forespørsel om å ta med kjæledyr, kan Danland avslå dette, dersom kjæledyr ikke er tillatt i ferieboligen. Du kan finne boligene hvor dette er tillatt, ved å velge "kjæledyr tillatt" i søkningen på Danlands forside.

OBS: Ved bestilling via hjemmesiden vår, skal kjæledyr krysses av før du velger feriesenter på forsiden av danland.no under listen "Fasiliteter". Deretter velges feriesenter, periode, etc. Du vil kun få vist boliger som tillater kjæledyr.