Ditt ophold

Nøkkelutlevering

Nøkkelen til deres feriemål utleveres typisk i feriesenterets resepsjon. Dere må fremvise leiebeviset for å få utlevert nøkkelen. På de feriesentrere hvor strøm- og/eller vannforbruket ikke er inkludert i leien, vil dere ved samme anledning få utlevert en konvolutt, hvor dere skal påføre deres forbruk under oppholdet.

Depositum

Ved ankomst kan det oppkreves et depositum på 1.000 kr. pr. bolig – dog 1.500 kr. ved boliger med boblebad. Ved utleie i perioden mellom jul og nyttår samt ved leiemål hvor ingen deltagere på innflyttingstidspunktet er fylt 25 år, eller ved utleie til grupper, er resepsjonen berettiget til å kreve opp til det tredobbelte av det normale depositum. Depositum tilbakebetales ca. 21 dager etter avsluttet opphold, hvis ikke det forekommer mangler eller skader på boligen.

Depositum Danland Selected og Danland Klassisk

Ved ankomst betales et depositum på DKK 800,- på Danland Klassisk og DKK 1.100,- på Danland Selected. I jule- og nyttårsperiodene samt ved utleie til grupper, ungdomsgrupper (minst 1 deltager må være over 25 år) og lignende kan det forlanges et høyere depositum på opp til 3 ganger normalt depositum. Ved afrejse/etterkontroll tilbakebetales depositumet, hvis det ikke forekommer mangler eller skader på boligen. Vann- og energiforbruk kan eventuelt trekkes fra depositumet.

Gode tips om området

Har dere lyst til å oppleve annet enn de mange fasilitetene som feriesenteret byr på, vil dere kunne finne diverse turistbrosjyrer i resepsjonen. Personalet har mange års erfaring fra nettopp deres område og kan derfor være behjelpelige med masse gode tips og informasjon om lokale severdigheter og spennende opplevelser. Dere er alltid velkommen til å komme innom og forhøre dere om hva som skjer i området.