Trygghet & garanti

Kvalitet og trygghet er sentrale nøkkelbegreper som er rotfestet i alle våre aktiviteter

Danland har mer enn 40 års erfaring i feriebransjen og dermed stor profesjonell ekspertise, som sikrer en god og opplevelsesrik ferie. Våre velutdannede medarbeidere vil derfor til enhver tid yte støtte og veiledning både før og under ferien.

Danskeid virksomhet

Danland er en solid, danskeid virksomhet som formidler feriesentre i Danmark. Med dette lokale nettverk av feriesentre følger vi nøye med på utviklingen i både områdene og vår bransje. Vi kan dermed hurtig tilpasse oss og levere det som etterspørres.

Garanti for profesjonalisme

Videre er vi medlem av Feriehusudlejernes Brancheforening. Dette medlemsskap er deres garanti for profesjonalisme, seriøsitet og god forretningsskikk. Foreningen har nemlig bl.a. utviklet en rekke etiske regler for medlemsvirksomhetenes adferd. Danland er aktivt med på å sette dagsordenen i foreningen og medvirker således til å løfte nivået i bransjen.

Bestill trygt online

Sikkerhet og brukervennlighet har vært prioritert ved utvikling av Danlands websider. Betalinger via kredittkort foregår via PBS-godkendt virksomhet, og alle data behandles i overensstemmelse med datatilsynets regler.


Du kan derfor trygt bestille og betale ditt neste ferieopphold online her på Danland.no.