DanCenter feriehus i Danmark

Ferie til Danmark med Danland Feriesenter

Har du valgt å legge ferien til Danmark? Da kan Danland feriecenter hjelpe deg med å gjøre din ferie uforglemmelig.


Med våre 28 feriesentere rundt om i Danmark, som alle spenner fra luksus- til middelklasse, har vi en ferieleilighet eller et feriehus, som passer til deg og din families behov. Vi har en masse av fasiliteter for barn, som vannland og lekeland, som gjør deres familieferie og barneferie uforglemmelig.


Danland har feriesenter på Bornholm, feriesenter i Nordsjælland, feriesenter på den danske vestkyst og feriesenter i Nordjylland. Du finner derfor Danland feriesentere i alle de populære ferieområdene i Danmark.Meld deg på Danlands nyhetsmail


Vær på forkant med:

  • Ferietips
  • Tilbud
  • Konkurrencer med attraktive gevinsterSommerhus i DK

Sommerhuse i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland


Med DanCenter kan du finde ferieleiligheter og ferieboliger i Danmark, Sverige, Norge og Nord-Tyskland. Vi har mer enn 10.000 sommerhuse.


Book et sommerhus i Danmark, Sverige, Norge eller Nord-Tyskland

weekendophold eller wellness

Weekendopphold med wellness

Ønsker du å ta et weekendopphold med wellness, så kan Danland hjelpe deg. På utvalgte feriesentere tilbyr vi wellnessopphold til din weekendferie eller miniferie.


Book et weekendopphold med wellness

Feriesenter i DK

Feriesenter i Danmark med Danland

Danland har det største utvalg av feriesentere i Danmark. Med våre 31 feriesentere rundt om i hele landet, finner du akkurat den ferieboligen eller ferieleilighet som passer til din ferie.


Book feriesenter i Danmark.


 Bestill ferie til Danmark her: