Danlands gjestevurderinger

Hva

Danlands gjestevurderinger er et redskap basert på stjerner, som gir deg innsikt i hva andre gjester mener om vår service og det enkelte feriesenter. Når du søker etter et feriesenter på vår hjemmeside og finner et egnet senter, kan du lese hva tidligere gjester mener om det, samt deres anbefalinger. Samtidig gir gjestevurderingene Danland innsikt i eventuelle misforhold og uregelmessigheter på feriesenteret eller med servicen du får. Med andre ord får du et sterkere beslutningsgrunnlag, og vi får mulighet for å ta fatt i eventuelle problemer.


Hvor

Du finner gjestevurderingene på siden som presenterer det enkelte feriesenter. Øverst til venstre på denne ser du en boks som heter ‘Gjestevurderinger’.


Brug nedenstående som billedtekster, også!


Boksen viser hvor fornøyd tidligere gjester har vært med deres ferieopphold i gjeldende feriesenter. Det uttrykkes på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er bra og 1 er dårlig. Samtidig illustreres verdien visuelt i stjerner for å styrke forståelsen. Verdien kommer fra en gjennomsnittsberegning av alle gjestevurderinger på det enkelte feriesenter i tidligere sesonger (3 foregående pluss inneværende). Vi begrenser antallet av aktive sesonger i beregningen for å være mest mulig aktuelle i forbindelse med feriesenteret. På et feriesenter finnes det flere leilighetstyper, men for gjestevurderingenes vedkommende dreier det seg om gjestens helhetsinntrykk av hele feriesenteret. Det er derfor ikke tilgjengelig informasjon om de enkelte leilighetstyper. Selve boksen kan ved et klikk utvides, så du enkelt kan lese utdypende informasjon om tidligere gjesters tilbakemeldinger.


Her ser du hvor du utvider boksen for ytterligere informasjon

Hvordan

Danland sender ut et spørreskjema på e-post til alle gjester etter hjemreise, som vi har rett til og mulighet for å kontakte. Spørreskjemaet inneholder utdypende spørsmål om gjestens opphold og om feriesenteret. Det er frivillig om gjestene ønsker å besvare spørreskjemaet. Svarene som blir samlet inn danner deretter grunnlag for dataene vi viser på feriesentrenes presentasjonsside.


Her ser du den utvidede boksen


Gjestevurderinger oppfattes av internettbrukere som troverdige, og vi håper naturligvis at de kan bidra til at du som gjest får valgt det riktige feriesenteret til ferien din. For øyeblikket, status mars 2017, har Danland for alle feriesentre en samlet, gjennomsnittlig vurdering på 4,2 av 5,0 basert på 19.100 vurderinger etter nevnte retningslinjer.


Klikk på linken til ønsket sted for å lese gjestevurderinger
Gjestevurderinger for Danland Løkken
Gjestevurderinger for Danland Blokhus
Gjestevurderinger for Danland Vigsø
Gjestevurderinger for Danland Sæby
Gjestevurderinger for Danland Agger Havn
Gjestevurderinger for Danland Lemvig
Gjestevurderinger for Danland Søndervig
Gjestevurderinger for Danland Bork Havn
Gjestevurderinger for Danland Ho
Gjestevurderinger for Danland Fanø
Gjestevurderinger for Danland Rømø Resort
Gjestevurderinger for Danland Hejlsminde
Gjestevurderinger for Danland Løjt
Gjestevurderinger for Danland Graasten
Gjestevurderinger for Danland Norddjurs
Gjestevurderinger for Danland Ebeltoft
Gjestevurderinger for Danland Bogense
Gjestevurderinger for Danland Faaborg
Gjestevurderinger for Danland Gilleleje
Gjestevurderinger for Danland Karrebaeksminde
Gjestevurderinger for Danland Møn
Gjestevurderinger for Danland Marielyst
Gjestevurderinger for Danland Gudhjem