Sommerferie i Danmark med Danland

Er dere i gang med å planlegge årets sommerferie i Danmark? Så les her hva Danland Feriesenter kan tilby dere.


Med våre 24 feriesentere har vi det største tilbudet av feriesentere i Danmark. Dere finner derfor feriehus og ferieleiligheter i alle de beste ferieområdene i Danmark. Flere av våre feriesentere har eget badeland tilknyttet, som sikrer dere hvis været ikke er som dere ønsker. Videre tilbyr våre feriesentere utrolig mange aktiviteter for hele familien. Det kan eksempelvis være aktiviteter som: tennis, bordtennis, svømmebasseng, spabad, lekeplass, trampoline, basketball, volleyball, boccia, petanque, minigolf. Alle Danlands feriesentere ligger omgitt av vakker dansk natur, og nær gode badestrender.


Vil dere sikre dere at deres sommerferie blir en suksess, så la Danland feriecenter hjelpe dere med å finne akkurat det feriehus eller den ferieleilighet som passer til deres ferie.




Tilmeld dig Danlands nyhedsmail nu...

Vær på forkant med:
  • Nyheder
  • Ferietips
  • Særtilbud
  • og ikke mindst konkurrencer med flotte gevinster.




Sjove aktiviteter

Tag i badeland med Danland


På 7 av Danlands feriesentere har vi vannland tilknyttet. Ved å velge et feriesenter med badeland er dere sikret gode badeoplevelser, selv om været ikke er som dere forventer. Vannland kan by på masse morsomme aktiviteter for hele familien, og spesielt for de minste. Derfor er det opplagt å prøve et feriesenter med vannland neste gang dere skal på barne- eller familieferie i Danmark.

Parferie

Nyt sommeren i Blokhus


Nyt sommeren på Danland i Vestkystens mest kjente ferieby, Blokhus. Gå på "strøgtur" med fortauskafeer og sommerbutikker og opplev byens herlige stemning på de mange restaurantene.

Parferie

Feriemoro i Norddjurs


På Feriesenter Bønnerup Strand bor dere kun 200 meter fra en barnevennlig strand og i nærheten av skogen. Barna kan boltre sig i feriesenterets svømmebasseng eller lekerom, hoppe på trampoliner eller utfordre hverandre og resten av familien i bordtennis, biljard eller minigolf.